04-02-2018 Spoedinzet naar vermiste vrouw (43) omgeving Castricum.

Wederom vandaag grootschalige zoekactie in omgeving van Castricum naar vermiste vrouw (43) Op verzoek van de politie Drenthe is er wederom gezocht naar een vermiste vrouw die al langere tijd vermist wordt. Omdat het een groot zoekgebied betrof is er grootschalig gezocht met de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties

Door aanwijzingen kon er weer een zoekgebied worden vastgesteld. Het betrof een zoekgebied met bos, duingebied en twee campings. Er is samen gezocht met het Veteranen Search Team dat hun eigen gebied heeft afgezocht. De weersomstandigheden waren die dag gelukkig gunstig en er is heel veel terrein afgezocht. ZoekJeMee heeft de zoekactie ondersteund.

Vanuit de SRO hebben er 47 honden en 87 personen aan de zoekactie deelgenomen.

Het reddingshondenteam Noord-Holand heeft met 5 honden en 6 personen aan de zoekactie deelgenomen.

We willen de politie en PWM danken voor de fijne samenwerking. Door de gastvrijheid van restaurant het Ruiterhuys hadden we een perfecte plek om de grote groep reddingshonden te ontvangen. Het mogen parkeren van onze mobiele centrale post inzetvoertuig (CP) van waaruit de zoekactie werd gecoördineerd, was hierbij erg belangrijk.

Helaas heeft het ondanks alle professionele inzet niet geleid tot het terugvinden van de vermiste 43 jarige vrouw. Wij wensen de achterblijvers veel sterkte bij het verdere verloop van deze vermissing. 

Scroll naar boven