Dick de Groot

Dick is de geleider van Keira en Raiza . Keira  onze oud gediende. Inmiddels is ze 12+ jaar en mag ze van haar pensioen gaan genieten, ze is nog soms nog een training aanwezig en geniet dan van de kleine oefeningen die ze nog kan. De opvolger van Keira is Raiza, een Oost Europese herder. 

Francis Perrier

Francis is de geleider van de kleinste van het stel. Abby was een kruising markies en een lichtgewicht in de roedel maar dat weerhoud haar er niet van om haar mannetje te staan. Ze is op vele inzetten van nut gebleken. Ook op puin lokatie en in de sneeuw is ze in haar element. Inmiddels is ze 12 en de trainingen worden afgebouwd en ze mag uitzien naar haar pensioen. Helaas hebben wij in Juni 2023 voorgoed afscheid van haar moeten nemen.

In haar voetsporen treedt Gimli, een Australian Shepherd die zijn diploma voor vlakte inmiddels heeft gehaald, hij heeft niet zoveel ervaring als Abby maar dat maakt hij ruimschoots goed met zijn werklust

Stenmar Ijff

Stenmar is de geleider van het race monster van het gezelschap. Charlie is een boldercollie met de bij behorende eigenschappen, aan een half woord of gebaar genoeg. Staat altijd klaar om de slachtoffers in een oogwenk te lokaliseren.

Natascha Van Groenewoud

Natascha is de geleider van Bodhi. Ik heb mijn hele leven al honden gehad maar Bodhi is mijn eerste werkhond. Bodhi, geboren 19-5-2019, is een vrolijke, vriendelijke en stabiele rottweiler. In November 2019 begon ons avontuur bij RHT-NH en in Juli 2021 behaalde we ons certificaat vlakte speuren.

Tijdens een inzet samen hebben Bodhi en ik kunnen laten zien hoe we als team gegroeid zijn. Ook op een puin lokatie laat Bodhi zich van haar beste kant zien. Ons doel voor de komende tijd is om het zoeken in het water, het waterwerk te verbeteren.

Ton Mooij

Ik ben medio 2020 als geleider van Duppie bij RHT-NH gekomen. Duppie is een X Hollandse herder van maart 2020. Een enthousiaste en energieke jonge hond. Duppie en ik hebben in December 2021 ons certificaat vlakte speuren behaald en we zijn dus een inzetbaar team. Sinds 2022 ben ik met Duppie begonnen met waterwerk, wat mij erg trekt aangezien we in een waterrijke provincie wonen wil mij daarin dan ook verdiepen.

Eliane de Vilder en Wander

Eliane is de geleider van de jongste telg van het team

Pascal van Eick en Saar

Bas van de Berg

Ondersteunend lid

Ronald de Groot

Ondersteunend lid

Scroll naar boven